Lumeng Factory Group është një prodhues i specializuar në mobiljet e brendshme dhe të jashtme, veçanërisht karriget dhe tavolinat në fabrikën tonë lumeng në Bazhou City, gjithashtu mund të prodhojë punime dore të endura dhe dekorime shtëpie prej druri në Qarkun Cao Lumeng.Fabrika Lumeng ka insistuar në dizajnin origjinal, zhvillimin dhe prodhimin e pavarur që nga themelimi i saj.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha