Lumeng Factory Group е производител кој е специјализиран за внатрешен и надворешен мебел, особено столици и маси во нашата фабрика за луменг во градот Бажоу, исто така може да произведува ткаени ракотворби и дрвени украси за домови во округот Као Луменг.Фабриката Луменг инсистира на оригинален дизајн, независен развој и производство уште од своето основање.

Прочитај повеќе
Види се